Varenummer: 1002

Basisfot Gavepakke 1

Hva med å overraske dine ansatte med en herlig fotbehandling? Vi har gjort det veldig enkelt for dere å satt sammen en ferdig gavepakke som inneholder gavekort på 45-60 min fotbehandling, fotkrem, sko deo og  fot deo. 

Gavekortet må benyttes i vår butikk i Kristiansand. 

Sko deo: Ideell for sport og når du er på reise. Sink-ricinoleat fjerner og hindrer
svettelukt på føttene og i skoene. Den behagelige duften gir sikkerhet.
Sprayes i skoene og på føttene.

Lipidro krem: De høyverdige innholdsstoffene utligner mangel på fuktighet og får hudens beskyttelsesfunksjon i en naturlig balanse. Karbamid binder vann i de dypereliggende hudsjiktene. Hard hud mykes opp og sterk nydannelse reduseres. Havtornolje og avokadoolje, som har en høy andel på umettete fettsyrer, tilfører igjen lipider til den tørre huden, og forhindrer dermed vanntap grunnet fordunsting. Denne funksjonen understøttes av en spesiell algeekstrakt. 

Fot deo: GEHWOL caring FOOTDEO inneholder naturlige oljer fra legeurter av rosmarin og lavendel i en avbalansert kombinasjon med urteekstrakter av kamille og peppermynte samt hudvitaminet pantenol. GEHWOL caring FOOTDEO oppkvikker og stimulerer . Den forfrisker, deodoriserer og fjerner lukt av fotsvette i lang tid. Sprayen desinfiserer og beskytter virksomt mot fot- og neglesopp. Den forebygger betennelser og gjør hard hud smidig igjen. 

Veil: 1028,-
720,-