Varenummer: 210904-W-37

Mizuno Wave Skyrise 2 dame Grå/hvit str 37

Bestselgeren for en flytende løpsfølelse, nå med det siste innen mellomsåleteknologi, MIZUNO ENERZY, for maskimal demping og respons.

Forrige utgave av Wave Skyrise ble raskt etter lansering en av Mizuno sine bestselgere, og 16.03.2020 testet Dagbladet årets beste løpesko, hvor Wave Skyrise fikk terningkast fem av testløperne.

Denne utgaven har ny- og forbedret overdel for enda bedre passform og komfort, og er tilført det siste innen mellomsålematerialer, MIZUNO ENERZY, som er hele 17% mykere og gir 15% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

Den pustende overdelen beveger seg i takt med fotens bevegelser, og sitter perfekt runt foten. Den tradisjonelle Wave-platen sin unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten og skaper en myk og komfortabel løpsfølelse.

X10-gummi i den mest utsatte delen av yttersålen. Dette er den mest slitesterke gummien Mizuno har utviklet, og gir ekstrem slitestyrke og forbedret grep.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, DynamotionFit, XPOP, PremiumInsock, AIRmesh, SmoothRide, U4iC og X10.
  • Vekt: 240gram
  • Drop: 10mm
1800,-

Andre kjøpte også