Varenummer: 200916-M-44

Mizuno Wave Skyrise herre Grå/gul str 44

Kombinasjonen av XPOP og Mizuno Foam Wave gir en helt utrolig myk og flytende følelse. Maksimalt med demping og komfort i hvert tråkk!

Denne helt nye toppmodellen passer for deg som liker å løpe langt, og som ønsker en flytende følelse med maksimalt med demping og komfort på turen. Kombinasjonen av XPOP og Mizuno Foam Wave gir deg en løpsfølelse du neppe har kjent på tidligere.

AIRmesh i overdelen lar løpeskoene opprettholde en høy standard på pusteevne, og gir foten en kjølende effekt. Overdelen har også DynamotionFit-teknologi som gjør at overdelen arbeider i takt med fotens bevegelser. Wave-platens unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse.

Wave-platen skaper også svært god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med størst belastning.
U4iC og U4icX mellomsålemateriale gir større grad av komfort, bedre demping og respons i de deler av skoen som er utsatt for størst belastning i løpssteget. Lav vekt, uten at det går på bekostning av dempingsegenskaper og komfort.

1800,-

Andre kjøpte også