Varenummer: 806370-U-36

Alfa Gnist A/W/S S3 verneskolett str 36

Gnist AWS er en lett og slitesterk verneskolett i vedlikeholdsfritt og vannavstøtende AlfaAir™-materiale. BOA® snøresystem med beskyttelsesskjold gir deg mulighet til individuell tilpasning, slik at du enkelt kan løse opp og stramme etter behov. 
 
Skoen har en god passform med glassfiber vernetå og myk spikertrampbeskyttelse. Det høye skaftet gir deg ekstra ankelbeskyttelse og tåbeskyttelsen gjør skoen slitesterk. For at du skal få en komfortabel arbeidsdag har vi benyttet oss av en antibakteriell og fukttransporterende innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot. Samtidig sørger skoens gode pusteegenskaper for at du er tørr på føttene hele dagen. Yttersålen fra Vibram er SRC godkjent, og mønstret gir deg godt grep på de fleste typer underlag. 
 
Vi vet at lange arbeidsdager på hardt underlag stiller ekstra høye krav til gode vernesko. Gnist AWS er utviklet for de som arbeider som snekker og yrkessjåfør, eller har jobber som stiller liknende krav til vernesko. Jobb trygt og sikkert med Gnist AWS. EN ISO 20345. Klasse: S3, ESD, WRU, SRC.

 

3374,-