Kjøpsbetingelser

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi vil til enhver tid etterstrebe å ha så korrekt informasjon som mulig om produktene i nettbutikken. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du kan selv velge om du vil akseptere vårt tilbud eller kansellere din bestilling.

Produktinformasjon og pris

Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen fullføres, og vil inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt med mer.

Retur og angrerett

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp gjort i Basisfots nettbutikk. Angreretten er på 14 dager (jf. Angrerettloven § 20). I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, selv om varen er brukt. Det forutsettes at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand som den var ved kjøp. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du som kunde har mottatt din leveranse.

Angreretten gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 24, første ledd).

Du kan velge å heve kjøpet og sende varen i retur. Du vil da få hele beløpet refundert.

Returfrakt må dekkes av kunden.

Retur sendes til

Basisfot AS
Barstølveien 7A
4636 Kristiansand
Tlf: 38100717

Levering og frakt:

Alle ordrer levert direkte til kunde belastes med følgende satser (inkl mva):   
Kjøp under kr 200,- : kr 99,-
Kjøp under kr 500,- : kr 125,-
Kjøp under kr 1000,- : kr 200,-
Kjøp over kr 1001,- leveres fraktfritt.

Ordrer levert B2B faktureres etter PostNord og Schenker sine prislister på stykkgods. 

Normal leveringstid vil være mellom 3 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Basisfot eller Posten har mye trafikk.