om-oss

Om oss

Basisfot er Norges ledende helseforetak innen føtter.

Vi består av autoriserte fotterapeuter over hele landet som jobber for å gi kundene en bedre hverdag med sunnere føtter. Føttene er kroppens grunnmur og basis for helse og velvære.

Bestill time

Basisfot har lang erfaring innen fothelse, sko- og såletilpassing. Vårt tette samarbeid med bedrifter rundt om i landet og oppfølging av disse har gitt fantastiske resultater. Vi kan vise til dokumentert nedsatt sykefravær og økt trivsel på arbeidsplassen for de ansatte som står og går hele dagen. Vi foretar digitale fotavtrykk, kartlegger og bygger såler på individnivå for å forebygge og løse de utfordringer som oppleves i hverdagen. 

Basisfot utvikler produkter som strømper, såler, sandaler, sko og vernesko. I tillegg diverse nisjeprodukter som vår egenutviklede Gnagsårsokk og Dermafix. Disse produktene distribueres gjennom apotek og sportskjeder, samt fotterapeuter. Alt under merkevaren Basisfot.
 

Helse, Miljø og Sikkerhet

Basisfot er et forholdsvis lite selskap, men vi har ambisjoner hva fag og forretningsutvikling angår. Vi har for alvor begynt å fokusere på HMS internt og ønsker i løpet av 2022 å Miljøsertifisere bedriften ved hjelp av ekstern leverandør. Vi ønsker å sette fokus på hva vår bedrift kan bli bedre på for å bidra til bedre lokalt klima og miljø.
 

Aktsomhetsvurdering og Bærekraftig driftspraksis

Vi har satt fokus på HMS hos vår egne produsenter og leverandører. Vi ønsker å jobbe så godt vi kan ut fra våre forutsetninger for at handel vi gjør fremmer menneske- og arbeidstakerrettigheter, samfunn og miljø i tråd med det enkelte lands bestemmelser. Ingen kan garantere anstendige arbeidsforhold, men vi ønsker å bidra og følge opp. 

Vi møter produsentene på deres fabrikker og ser etter at fasilitetene på lokasjonene er tilfredsstillende. Produksjonsplanlegging og leveringstider er en viktig del av et godt samarbeid med produsenter, slik at driften er forutsigbar.

Du  kan lese mere om vår driftspraksis, aktsomhetsvurdering samt Code of Conduct i rapporten for 2022.

Last ned

Last ned