Varenummer: 210203-W-37

Mizuno Wave Sky 5 dame Lys lilla str 37

Ny og videreutviklet utgave av bestselgeren. Denne luksuriøse modellen passer for løpere som ønsker maksimalt med demping og komfort på lange løpeturer.

Wave Sky 5 har en rekke oppgraderinger for å gi deg en enda bedre løpsopplevelse. Denne modellen gir en myk og responsiv demping både på asfalt og grus, og passer perfekt for løpere som ønsker maksimalt med demping i kombinasjon med respons, gjerne også på de lengre løpeturene.

Overdelen har laserkuttede pustehull for optimal ventilasjon og komfort. Strømlinjeformet rib-design på sidene gir fleksibilitet og stabilitet. Ingen områder som skaper irritasjon under løpeturen. Tett og komfortabel passform, der overdelen beveger seg i takt med dine bevegelser.
MIZUNO ENERZY Core i hele mellomsålen gir høyeste grad av demping og respons. MIZUNO ENERZY-skum i hele bunnen av mellomsålen forbedrer demping og respons ytterligere. Mizuno Wave-teknologi øker stabiliteten uten at det går på bekostning av dempingen. Den nye bølgekonstruksjonen, som består av to ulike bølgestrukturer, gir en jevn og fin løpsfølelse.

Yttersålen har spesialdesignede flex-spor som utgjevner belastningen i forfot, og bidrar til perfekt fraspark inn i ditt neste løpssteg. X-10-gummi i den mest utsatte delen av hælpartiet for ekstrem slitestyrke.

Produktdetaljer:

  • Overdel: AIRmesh, DynamotionFit, AeoroHug
  • Mellomsåle: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, MIZUNO ENERZY Core, SmoothRide, U4icX
  • Yttersåle: X10
  • Drop: 8mm
  • Vekt: 300 gram
2000,-