Varenummer: M1180-02-3

RelaxSan kompresjonsstrømpebukse klasse 1 Sort str L

  • Soft mikrofiber medisinsk kompresjonsstrømpebukse
  • Klasse 1 - gradert kompresjon 15-21 mmHg
  • Ideell for å redusere symptomer på hevelse og "tunge" ben, behandle begynnende åreknuter og venøse lidelser, og forebygge emboli og trombose (blodpropp). 
  • Holdbar og ugjennomsiktig gradert kompresjonsstrømpebukse i myk mikrofiber med forsterket tå og hæl og usynlige flate sømmer for maks komfort og slitestyrke. 
     

RelaxSan Medicale Soft er en ny produktserie produsert med avansert teknologi som bruker garn laget av en svært myk mikrofiber. Dette gjør artiklene ekstremt komfortable og myke, og finishen er av høyeste kvalitet. Denne serien representerer "moteløsningen" for graderte kompresjonsstrømper. Med RelaxSan Medicale Soft kan kvinner fortsatt kle seg moteriktig, og enda viktigere, begynne å behandle venene sine tidlig allerede ved de første symptomene, representert ved: hudflekker, hevelse i anklene, tretthet og tyngde i ben, samt telangiectasias (overflatiske åreknuter).

 

Anbefalinger: Forsikre deg om at strømpen sitter som den skal på foten. For å finne riktig størrelse, se størrelsestabellen.

Kontraindikasjoner: Dette produktet anbefales ikke til personer som lider av dermatose med sekreter.

549,-